Tuesday, 17 May 2011

Bagan Lalang Ride (Screen Test 2Take 2)

Salam to all reader.....

Hari nie aku nk sambung cerita pasal Bagan Lalang Ride..... Macam kat tajuk atas tu...... Dah macam citer Seniman Bujang Lapok pun ade..... Hahahaha.....

Dah tu.....lupakan jap pasal Seniman Bujang Lapok.....kita sambung balik story pasal ride hari tu......


Bagan Lalang Goldcourse



Pemandangan yang unik dan menarik......




My GreenErn & Z750....... Nampak kecik plak....... Jelous betul dengan Z750 nie....... hahahahaaa


Blade 250 & Er6n 


Bersiap-siap dengan riding gear masing-masing untuk bergerak ke destinasi lain.......

Kemana.....???

Jeng...jeng...jeng........ Ini la tempat yang dimaksudkan......



Restoran Pak Li Kopitiam

Lokasi : Banting, bertentangan dengan IPD Banting......



White Coffee Ice


Jus Kedondong Ice


Macam biasa la kalau nama nye Western Food.......Chicken Chop......Nice!!!


Smile.....Heheeheee......


From other angle..... Thanx to Sahiran for capturing this pic......

Makan dah...... Minum pun dah...... Gelak-gelak pun dah...... Saper nak settle bill nie......???

Hahaahaaa.......Special thanx to Rafie Vn15 coz telah sponsor santapan petang tadi...... So nak tunggu ape lagi kan...... Matahari pun dah mula melabuhkan tirai siang nya...... Maka, elok benar la untuk start riding balik...... "Gentlement, Start Your Engine".......


Rafie Vn15


Sahiran Blade 250, Cik Aly Z750 & Kapten Ain Er6n


Masih lagi tak mahir nak amik gambar ketika bergerak..... Halal la ye..... Hahahaha


Cik Aly Z750...... "Senyum.....tak perlu kata apa-apa" Hahaahaaa.......


Sahiran Blade 250...... Chill bro.......


Kapten Ain Er6n......


Nie pun bikers jugak......Laju oooooo...... Hahaahaaa

Ok guys, sampai sini dulu...... Lepas nie akan ade nya Story lain mengenai Kembara Membara....... 

Stay Tuned...... Challooooossssssss



No comments:

Post a Comment

Post a Comment